Obavijesti student servisa

Id 3254
Naziv Poslodavca / Obavijesti ELECTUS USLUGE D.O.O.
Foto Objava
Radno Mjesto 5 studenata/ica
Opis Posla Agent podrške korisnicima na njemačkom jeziku Pružat ćeš podršku stranim korisnicima na njemačkom jeziku i učiti o različitim kulturama. Odgovarat ćeš na različite upite korisnika putem telefona, e-maila ili chat kanala i razvijati svoj jezik. Pomagat ćeš u rješavanju problema korisnika, npr. postavljati korisničke račune, odgovarati na upite oko pošiljki, rješavati pitanja oko popusta i sl. i na taj način uljepšati nekome dan. Brinut ćeš o unapređenju usluga klijenta jer ćeš čuti iskustvo korisnika iz prve ruke. Bit ćeš dio entuzijastičnog i produktivnog tima i stjecati poslovno i privatno iskustvo! Prije početka rada imat ćeš osiguranu online edukaciju koja će te pripremiti za rad. Potrebnu opremu za rad ćeš dobiti od poslodavca.
Mjesto Rada rad od kuće
Putni Trosak ne
Period Rada po dogovoru
Datum Pocetka 01.01.1970
Radno Vrijeme fleksibilno radno vrijeme prilagođeno tvojim obavezama-smjene ujutro, popodne, vikendom (važno je da tjedno odradiš 20 h)
Cijena Red Sata 30,00 kn
Rad Nedjeljom 50 %
Rad Blagdanom 50 %
Rad Nocni
Trazene Kompetencije Važno nam je da znaš raditi na računalu (MS Office) te znaš njemački na naprednoj razini Mogući početak rada je sredinom 5. mjeseca Javi nam se do 17.05.2020. sa svojim životopisom na mail zivotopis@electus.hr uz naznaku "Agent podrške korisnicima na njemačkom jeziku" ili nas nazovi telefonski
Nacin Prijave zivotopis@electus.hr ili 091/227 4151
Back To Grid