Obavijesti student servisa

Id 3247
Naziv Poslodavca / Obavijesti RIJEKA ESCAPE D.O.O.
Foto Objava
Radno Mjesto GAME MASTER/ICA U FOX IN A BOX ROOM ESCAPE-U - 1 student/ica
Opis Posla Posao game mastera uključuje: -Dočekati igrače prije igre, uvesti ih u priču igre koju su rezervirali, provesti ih kroz pravila igre, pratiti igru i po potrebi pomoći igračima - Po završetku igre provesti igrače do kraja igre ukoliko ju nisu završili -"Resetirati" sobu tj. vratiti sve stvari na svoje mjesto kako bi bila spremna za iduću igru -Pročistiti prostor nakon zadnje igre. U pauzama između igara po potrebi obavaljati i druge poslove vezane uz marketing kao što su dijeljenje letaka i slični oblici promocije.
Mjesto Rada Rijeka, Jelačićev trg 10
Putni Trosak ne
Period Rada po dogovoru
Datum Pocetka 11.05.2020
Radno Vrijeme po dogovoru
Cijena Red Sata 26,00 kn
Rad Nedjeljom 39,00 kn
Rad Blagdanom 39,00 kn
Rad Nocni ne radi se
Trazene Kompetencije Od kandidata očekujemo: - komunikativnost i duhovitost, - fleksibilnost i odgovornost prema poslu, - pedantnost i osjećaj za detalje, - snalažljivost u nepredvidivim situacijama, - jako dobro poznavanje engleskog jezika (igre s turistima se vode na engleskom jeziku), - poznavanje rada na računalu. Osoba mora biti iz Rijeke odnosno da tijekom ljeta planira biti u Riejci i slobodna je u poslijepodnevnim/večernjim satima. Osoba prije početka rada prolazi obuku.
Nacin Prijave Ukoliko se smatraš idealnim kandidatom da se pridružiš našem timu pošalji svoju prijavu na info@foxinaboxrijeka.hr do zaključno 14.05.2020.
Back To Grid